Numerologi
Nøkkelen til selvinnsikt, indre styrke og glede

Numerologi er læren om tallenes kraft; dette er det eldste alternative verktøyet som kan hjelpe oss å bli bedre kjent med oss selv, eller med våre nærmeste. Gjennom numerologi kan dere oppdage, hvordan kan navn og fødselsdato påvirke vår skjebne, helse, valg av partner, valg av yrke osv. Numerologien kan være akkurat den nøkkelen, dere trenger til bevisstgjøring og til å skape store positive forandringer i livet.

Kurset gir forklaring på talenes makt, fordyper forståelse av sammenheng mellom vår fødselsdato og vår skjebne, personlige trekk og talenter, og ikke minst gir oss praktisk redskap til bruk av numerologiske metoder. Disse kan hjelpe oss å se på vår utvikling både i førtid, nåtid og i framtiden. 

Dette kurset holdes over 2 helger (grunnkurs og videregående kurs), eller over 4 uker evt. også 2helger i form av webinar. En gang per år er det også mulighet til å melde seg på et intensivt kurs i Spania (en uke i mai).

Ved påmelding til kurset, forplikter seg deltakere til å absolvere hele kurset, dvs. både Grunnkurs og Videregående kurs. 

Om mann ikke vet hva numerologien er for noe, anbefaller jeg å absolvere 2 timers innførings kurs i form av webinar med en halv time personlig analyse til alle deltakere etter kurset. 

Alle som har absolvert mitt kurs og ønsker å repetere, får 75% rabatt på kursavgift det første året, eller 50% rabatt det andre og året. 

10.02.2019 kl.18.00 - 20.00              Webinar: Innføring i numerologi 

(med 30 min personlig anlyse til alle deltakere rett etter webinaret, eller etter avtalet)

Pris: 600,- NOK eller 60,- Eur


09.-10.03.2019  Grunnkurs Webinar

2 dager á 5-6 timer

Pris: 2100,- NOK eller 210,- Eur

11.-12.05.2019 Videregående Webinar

2 dager á 5-6 timer

Pris: 2100,-NOK

Kurs og kurbad i Piestany, Slovakia

27.02.-06.03.2019 (info)

Pris: 2400,- NOK

Kurs og sol, Guardamar,  Spania

Intensivt kurs i numerologi (del 1 + del 2)
19.05.-26.05.2019 (info)

Pris: 3600,- NOK  

Påmeldingsfrist til alle kurs er 4 uker før kursstart, hvis ikke annet er avtalt.

For tiden er det ikke plannlagt noe kurs i numerologi i Norge, kun i form av webinarer, eventuelt i Slovakia og i Spania, selvfølgelig disse kursene holdes på norsk. Ønsker du å få dette kurset hjemme hos deg eller i ditt senter/klubb og du har minst 4-5 venner/venninner som har også lyst til å lære numerologi, ta gjerne kontakt med meg og vi kan finne en dato for felles samling. Da kjøper jeg flybillett, pakker kofferten og kommer gjerne på besøk til din by :-)

Kjøp i nettbutikken eller bestill på denne siden

Bestill våre tjenester

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.