Numerologi
Nøkkelen til selvinnsikt, indre styrke og glede

Numerologi er læren om tallenes kraft; dette er det eldste alternative verktøyet som kan hjelpe oss å bli bedre kjent med oss selv, eller med våre nærmeste. Gjennom numerologi kan dere oppdage, hvordan kan navn og fødselsdato påvirke vår skjebne, helse, valg av partner, valg av yrke osv. Numerologien kan være akkurat den nøkkelen, dere trenger til bevisstgjøring og til å skape store positive forandringer i livet.

Kurset gir forklaring på talenes makt, fordyper forståelse av sammenheng mellom vår fødselsdato og vår skjebne, personlige trekk og talenter, og ikke minst gir oss praktisk redskap til bruk av numerologiske metoder. Disse kan hjelpe oss å se på vår utvikling både i førtid, nåtid og i framtiden. 

Dette kurset holdes over 2 helger (grunnkurs og videregående kurs), eller over 4 uker evt. også 2helger i form av webinar. En gang per år er det også mulighet til å melde seg på et intensivt kurs i Spania (en uke i mai).

Ved påmelding til kurset, forplikter seg deltakere til å absolvere hele kurset, dvs. både Grunnkurs og Videregående kurs. 

Om mann ikke vet hva numerologien er for noe, anbefaller jeg å absolvere 2 timers innførings kurs i form av webinar med en halv time personlig analyse til alle deltakere etter kurset. 

Alle som har absolvert mitt kurs og ønsker å repetere det, får 50% rabatt på kursavgift de første 2 årene. 

Inføring i numerologi - gratis minikurs

29.8.2019, 18.30-20.30 Stjørdal Torgkvartalet


Numerologi - Avansert

31.8.2019  10.00-18.00  Stjørdal, Torgkvartalet

Kun for absolventer av videregående kurs.

Pris: 990,-NOK


Kurs og kurbad i Piestany, Slovakia

23.10.-30.10.2019 (info)

En stor del av kurset "Menneskekjenner" er grunnkurs i numerologi

Pris: 2400,- NOK

For tiden er det ikke plannlagt noe kurs i numerologi i Norge, kun i form av webinarer, eventuelt i Slovakia og i Spania, selvfølgelig disse kursene holdes på norsk. Ønsker du å få dette kurset hjemme hos deg eller i ditt senter/klubb og du har minst 4-5 venner/venninner som har også lyst til å lære numerologien, ta gjerne kontakt med meg og vi kan finne en dato for felles samling. Da kjøper jeg flybillett, pakker kofferten og kommer gjerne på besøk til din by :-)

Bestill her eller nederst på denne siden

Bestill våre tjenester

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.