Webinar
lær noe nytt komfortabelt fra ditt hjem

Nærmeste webinar med tema "Suksess i kjærligheten" 

Hvorfor er det så vanskelig å finne kjærlighet?? Og hvorfor er det enda vanskeligere når mann er opptatt av åndelig utvikling? Kan det være oss som gjør noe feil, eller er vi bare uheldige? Kan det være kanskje vår fødselsdato som bestemmer dette? Og hvis svaret er ja, kan vi gjøre noe med det? På dette kurset finner vi ikke bare svar til alle de spørsmålene, men også verdifull verktøy, som hjelper oss å skape et harmonisk kjærlighetsliv. 

Få slutt på ensomheten, smerten og hjertesorg i ditt kjærlighetsliv ... og skap det glade, lekne og dype forholdet du alltid har ønsket... 

Les mer om kurset her. 

Tid: 6.6.2019  kl.19.30-22.00

Pris: 330,-NOK

Tidspunktet for dette kurset er valgt med omhu.. ut fra numerologiske berregninger. De som har litt kunnskap om tall og deres vibrasjoner vet, at dette er meget sterk tallkombinasjon når det gjelder kjærlighet. Både dagen og måned er under vibrasjon av tallet 6, mens årstallet vibrerer under tallet 3 (kommunikasjon). Og ikke minst, global dag, dvs. tverrsummen av hele datoen er også nummer 6. Og nummer 6 er under påvirkning av planeten Venus, som betyr kjærlighet, omsorg, familie, harmoni, romantikk.... Kort sagt, utmerket dato for å jobbe med manifestering ang. partnerskap og familie :-)

Bestill våre tjenester

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.