Overflod og suksess
La livet ditt blomstre

Tankene våre er som magneter. Vi skaper selv overflod i livet. Lær hvordan du tiltrekker det du ønsker å ha i livet ditt.

Dette kurset er fortsettelse av kurset "Kjærlighet til livet", men denne gangen skal vi jobbe med økonomi som hovedtema.

Det er ingen motsetning mellom åndelig utvikling og overflod. Og det er absolutt ingen motsetning i det å tjene penger og gjøre noe mann elsker...... Og det er heller ingen motsetning i det å tjene penger og gjøre noe bra for verden og mennesker.

Dessverre mange mennesker sliter med å få balanse i økonomi, spesielt de som brenner for åndelig utvikling og spiritualitet. På dette kurset skal vi jobbe aktivt med å definere våre egne blokkeringer og vi skal jobbe aktivt med å fjerne dem.

Nærmeste kurs med tema overflod arangeres i Spania i juni 2019. For mer informasjon, klikk her.


Til høsten skal vi oppleve overflod på det vakre romantiske slottet i Senohraby, bare 25 km fra Praha i Tsjekkia. Hotellet er under oppusing, derfor kommer vi med dato senere. Mer om hotellet finner du her.

Termin: høsten 2019

Pris for kurset er: 2700,- NOK (venner og familierabatt 300,-NOK)

Hotell koster ca 800,- NOK for 2 netter i dobbeltrom med halvpensjon og tilgang til basseng og jacuzzi.

Flyreise booker man selv, vi anbefaler Norwegian fra Oslo Gardemoen til Praha på morgenen og tilbake på mandag kveld. (flybillett koster ca 1000,-NOK tur-retur)


Bestill våre tjenester

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.