Suksess i kjærligheten

Hvorfor er det så vanskelig å finne kjærlighet?? Og hvorfor er det enda vanskeligere når mann er opptatt av åndelig utvikling? Kan det være oss som gjør noe feil, eller er vi bare uheldige? Kan det være kanskje vår fødselsdato som bestemmer dette? Og hvis svaret er ja, kan vi gjøre noe med det? På dette kurset finner vi ikke bare svar til alle de spørsmålene, men også verdifull verktøy, som hjelper oss å skape et harmonisk kjærlighetsliv.

Få slutt på ensomheten, smerten og hjertesorg i ditt kjærlighetsliv ... og skap det glade, lekne og dype forholdet du alltid har ønsket...

Skap kjærlighetslivet du alltid har drømt om...

Blant annet får du effektiv innsikt i din situasjon og du lærer teknikker som hjelper deg med å transformere ditt kjærlighetsliv fra smertefullt og utilfredsstillende, til lykkelig og stadig voksende i sin kjærlighet og intimitet.

Du vil få gode råd, alt fra hvordan du avslutter kampene, skylden og kritikken i forholdet ditt ... til hvordan du tiltrekker ekte kjærlighet i livet ditt. Enten du er singel, skilt, gift, eller noe i mellom, er det aldri for tidlig eller for sent å utvikle gode relasjonsevner.

Dette kurset er fortsettelse av det meget populære kurset ¨Kjærlighet og suksess¨, som vi anbefaler på det sterkeste å absolvere, før man melder seg på dette kurset.

Kurset holdes i Senohraby i Tsjekkia, 25 km fra Praha, i flotte romantiske omgivelser av Hotel SEN.

Termin: 19.-23.5.2018

Pris for kurset: 2700,- NOK

Hotell og fly kommer i tillegg. Overnatting i dobbelt rom med halvpensjon ca 1600,- NOK, fly Oslo-Praha tur-retur ca 1000,-NOK med Norwegian, transport fra og til flyplassen koster 400,- NOK.


Bestill våre tjenester

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.