Kurs og sol
Selvutvikling rett på stranden

Denne gangen blir det 2 forskjellige kurs, rett under solen og palmene, bare få meter fra lange hvite strender på Costa Blanca sør, i Alicante Provinsen, Spania. Det første kurset handler først og fremst om deg selv og ditt forhold til livet. Elsker du livet ditt? Lever du det livet du har alltid ønsket deg? Det andre kurset handler om overflod og sunn økonomi, tiltrekkningskraften og din innstilling til den materialle verden.

Tema for kurs nr. 1: Kjærlighet til livet

Termin: mai 2020

Pris: 5900,- NOK/en ukes opphold, inkludert i prisen er også overnatting i dobbeltrom med halv pensjon og 1 barn under 10 år gratis!

Tema for kurs nr. 2: Overflod og suksess 

Termin: juni 2020 i Hacienda Althaya, Altea

Pris: 4990,-NOK for 5 dagers opphold, inkludert overnatting i dobbeltrom med halv pensjon, 2 dager med full pensjon.

Flyreise og transport fra flyplassen kommer i tillegg

Kjærlighet til livet

Når livet bringer med seg mange utfordringer, kan det være vanskelig å føle seg lykkelig og fornøyd. Man kan lett skli på en vei, som leder ingen sted, og sklir in i offerrollen. Hvordan finne den rette veien til sitt indre styrke, glede og lykke, hvordan være vinneren i sitt eget liv...?

Dette kurset passer for alle, som føler at de mangler noe i livet sitt, enten det er kjærlighet, gode relasjoner, den riktige jobben, god økonomi, eller god helse. I løpet av kurset skal vi jobbe med kjærlighet og selvkjærlighet, selvutvikling og ikke minst selvrealisering for å oppnå følelsen av å nå sine mål og føle seg vellykket. I denne transformerende læringen skal vi bruke både venstre og høyre hemisfære. Vi starter med å bli bedre kjent med oss selv gjennom flere verktøy: vi skal lære om 4 typer mennesker/ 4 temperamenter, vi skal jobbe med en personlighets test - MBTI test og ikke minst, bruker vi numerologi for å gå enda dypere i vår personalitet. Vi skal videre jobbe med positiv psykologi, intuisjon, meditasjon, tankenes kraft, eliminere våre indre sabotører osv.

Positiv psykologi i praksis!

Positiv psykologi er en nyere retning i psykologien, der oppmerksomheten rettes mot psykologisk helse og velvære snarere enn mot psykisk lidelse og behandling. Begreper som lykke, livskvalitet, mestring og optimisme står sentralt i positiv psykologi.

Undervisning foregår hver dag mellom 10.00 og 13.00, på ettermiddager er det 2-3 timer gruppearbeid etter avtale. Så dere får også nok tid til bading, massasje, utflukter eller shoping.

Termin:  Mai 2020

Pris: 4400,- NOK for 4 netter, eller 5900,-NOK for 7 netter inkludert overnatting i dobbeltrom med halv pensjon. Ta med 1 familiemedlem på tur for 2400,-NOK/3600 (uten kurs) og 1 barn under 10 år helt gratis. Enkeltrom tillegg 130,-NOK/natt.

Bestill ved å klikke på knappen, eller bestill nederst på denne siden.

Overflod og suksess

skap økonomisk tryghet

Tankene våre er som magneter. Vi skaper selv overflod i livet. Lær hvordan du tiltrekker det du ønsker å ha i livet ditt. Hvordan kan du få mange flotte gaver av livet, uten at du må stresse for mye.

Dette kurset er fortsettelse av kurset "Kjærlighet til livet", men denne gangen skal vi jobbe med økonomi og det materielle verden som hovedtema.

Skap flyt i din økonomi


Overflod er overalt... Det er vår rett... Det er nok å "tune inn" på den... Vi må føle den... føle den i oss og føle den i verden...

Dessverre mange mennesker sliter med å få balanse i økonomi, spesielt de som brenner for åndelig utvikling og spiritualitet, eller de, som er veldig opptatt av å hjelpe, være her for andre. På dette kurset skal vi jobbe aktivt med å definere våre egne blokkeringer og vi skal jobbe aktivt med å fjerne dem. Vi skal igjen jobbe med både venstre og høyre hemisfære, dvs. både med emosjoner, intuisjonen og med logikken, det praktiske.

Undervisning foregår hver dag mellom 09.00 og 13.00, på ettermiddager er det 2-3 timer gruppearbeid etter avtale. Så dere får også nok tid til bading, massasje, utflukter eller shoping. 

Kurset værer 5 netter, men hvis du ønsker noen extra dager på villa, bare ta kontakt med oss, så kan vi bestille for deg.

Termin: 07.-12.09.2019

Pris: 4990,- NOK inkl. overnatting i dobbeltrom med halv pensjon, 2 dager full pensjon. Enkeltrom tillegg 150,-NOK/natt

Flybillet kommer i tillegg og alle kursdeltakere bestiller selv. Vi kan selvfølgelig være behjelpelig med råd, bare ta kontakt med oss. Vi anbeffaller å bruke flyselskapet Ryanair eller Norwegian.

For første gang arrangeres dette kurset på vakre Hacienda Althaya i Altea. Les mer her

Bestill turen ved å klikke på knappen, eller bestill nederst på denne siden. 

Hvor skal vi bo

Hotel Playas de Guardamar, Spania (les her)

Bestill våre tjenester

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.