Kurs og kurbad
Balsam for kroppen, balsam for sjelen

Bli med på et spennende kurs som holdes i den velkjente kurbadbyen Piestany i Slovakia, hvor du kan skjemme deg bort med god behandling for kroppen og samtidig tilfredsstille din sjel med åndelig utvikling.

Denne gangen holder vi 2 kurs etter hverandre, da det har kommet et ønske om mer kurs og lengre opphold med dobbelt så mange behandlinger. Om du velger begge 2 kurs med 2 ukers opphold, får du hele 75% avslag i prisen på det andre kurset. 


1.termin : 07.-14.03.2018

Tema for kurset: Kjærlighet og suksses

Pris: 1800,-NOK (hotell og flyreise kommer i tillegg)

Dette kurset passer for alle, som føler at de mangler noe i livet sitt, enten det er kjærlighet, gode relasjoner, riktig jobb, god økonomi, eller god helse. I løpet av kurset skal vi jobbe aktivt med kjærlighet og selvkjærlighet, selvutvikling og ikke minst selvrealisering for å oppnå følelsen av å nå sine mål og og føle seg vellykket, tross mulige begrensninger. Vi skal bruke flere verktøy og teknikker, bl.a. Numerologi, meditasjon, positiv psykologi osv. Kurset holdes 4 dager, 3 timer hver dag, tilsammen 12 timer. Alle kursdeltakere får også en kort personlig numerologisk analyse med veiledning. Etter kurset er det mulighet å bestille ytterlige personlige konsultasjoner.

En del av kurset holdes av vår fantastiske gjest Nina Torp, som er meget dyktig sertifisert medium, healer, coach og ikke minst intuitiv kunstner. Les mer om Nina her.

Hun fokuserer på bruk av intuisjonen for å oppnå ditt fulle potensiale og bli den du er ment å være. Hun kaller det å «snu tanken» For å utvikle intuisjonen, jobber vi 2 og 2 bl.a. med farger, kort og meditasjoner. Det blir mye kunnskap og humor. 

Fortsatt 4 ledige plasser på dette kurset :-)


2.termin : 14.-21.03.2018

Tema for kurset: Grunnkurs i numerologi

Pris: 1800,-NOK (hotell og flyreise kommer i tillegg)

Numerologi er læren om tallenes kraft; dette er det eldste alternative verktøyet som kan hjelpe oss å bli bedre kjent med oss selv, eller med våre nærmeste. Gjennom numerologi kan dere oppdage, hvordan kan navn og fødselsdato påvirke vår skjebne, helse, valg av partner, valg av yrke osv. Numerologien kan være akkurat den nøkkelen, dere trenger til bevisstgjøring og til å skape store positive forandringer i livet.

Kurset gir forklaring på talenes makt, fordyper forståelse av sammenheng mellom vår fødselsdato og vår skjebne, personlige trekk og talenter, og ikke minst gir oss praktisk redskap til bruk av numerologiske metoder for å kunne bli bedre kjent med seg selv eller våre nærmeste. Kurset værer i 12 timer, dvs.4 dager på 3 timer. Her blir det også mulighet å bestille private konsultasjoner.

KUN 2 plasser igjen på dette kurset!


3.termin : 07.-14.05.2018

Tema for kurset: Veien til lykke

Pris: 1350,-NOK (hotell og flyreise kommer i tillegg)

Når livet bringer med seg mange utfordringer, kan det være vanskelig å føle seg lykkelig og fornøyd. Man kan lett ta på seg rolle som et offer og skli på en vei, som leder ingen sted. Hvordan finne den rette veien til sitt indre styrke, glede og lykke og være vinneren i sitt eget liv...

Positiv psykologi i praksis!

Positiv psykologi er en nyere retning i psykologien, der oppmerksomheten rettes mot psykologisk helse og velvære snarere enn mot psykisk lidelse og behandling.

Begreper som lykke, livskvalitet, mestring og optimisme står sentralt i positiv psykologi.


Flyreise Oslo - Wien og tilbake bestiller alle kursdeltakere selv. (Pris i mars 2018 ca 920,- NOK med Norwegian, i mai ca 1520,- NOK)

Kursdeltakere kan selv velge et hotell i Piestany. Hvis dere ønsker å bo på det samme hotellet hvor vi bor og holder kurs, som vi kan anbefale på det varmeste, her er info:

Pris for en ukers opphold i Hotel Park: 435,-eur (484,- i mai)

Kursdeltakere betaler direkte til hotellet og prisen inkluderer overnatting i dobbeltrom, halv pensjon, transport fra og til flyplassen i Wien, og ikke minst Kurbadpakken. For enkelt rom betaler man et tillegg på 15 eur/natt.

Kurbadpakken inneholder: legekonsultasjon, jacuzzi, basseng, aqua-aerobic og magedans i bassenget, pluss 10 valgfrie behandlinger på hotellet anbefalt av legen. Man kan velge fra klassisk massasje, reflexmassasje, Breuss massasje, mjuke tekknikker, ryggskolen, boblebad, hydromassasje, parafango (gjørme og parafin omslag), oxygenoterapi, magnetoterapi, hydrokineziterapi, ultralydterapi, individuell fysioterapi og elektroterapi. Les mer om Hotel Park her eller se bilder og videoer her.

Elisabeth fra Medium bladet har skrevet et flott artikkel om dette kurset og oppholdet, som du kan lese HER

Hotell og spa

Bestill våre kurs

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.