Kurs og kurbad
Balsam for kroppen, balsam for sjelen

Bli med på et spennende kurs som holdes i den velkjente kurbadbyen Piestany i Slovakia, hvor du kan skjemme deg bort med god behandling for kroppen og samtidig tilfredsstille din sjel med åndelig utvikling.

Denne gangen holder vi 2 kurs etter hverandre, da det har kommet et ønske om mer kurs og lengre opphold med flere behandlinger. Om du velger 2-ukers opphold med 2 kurs, får du hele 66% avslag i prisen på det andre kurset.

1.termin : 11.03.-18.03.2019      DETTE KURSET ER AVLYST !

Tema for kurset: Grunnkurs i numerologi

Pris: 2400,- NOK, ved påmelding før 31.12.2018 bare 1800,-NOK

Hotell og flyreise kommer i tillegg

Numerologi er læren om tallenes kraft; dette er det eldste alternative verktøyet som kan hjelpe oss å bli bedre kjent med oss selv, eller med våre nærmeste. Gjennom numerologi kan dere oppdage, hvordan kan navn og fødselsdato påvirke vår skjebne, helse, valg av partner, valg av yrke osv. Numerologien kan være akkurat den nøkkelen, dere trenger til bevisstgjøring og til å skape store positive forandringer i livet.

Kurset gir forklaring på talenes makt, fordyper forståelse av sammenheng mellom vår fødselsdato og vår skjebne, personlige trekk og talenter, og ikke minst gir oss praktisk redskap til bruk av numerologiske metoder for å kunne bli bedre kjent med seg selv eller våre nærmeste. Kurset værer i 12 timer, dvs.4 dager på 3 timer. Her blir det også mulighet å bestille private konsultasjoner.


2.termin : 18.-25.03.2019    SISTE 3 PLASSER IGJEN !!

Tema for kurset: I AM ! ( JEG ER ! )

Pris: 2400,- NOK, ved påmelding før 15.02.2019 bare 1800,-NOK 

Hotell og flyreise kommer i tillegg

De to mektigste ordene i verden ... Fordi det som følger etter de, er det som skaper vår virkelighet. Det skaper vår fremtid. Lav selvtillit, mangel på selvtillit, skyld og missnøye i seg selv er de vanligste årsakene til at vi feiler på veien til suksess og selvrealisering. Målet med det praktiske seminaret Jeg er! er å lede deltakere for å maksimere sitt potensial og å skape et lykkelig og oppfylt liv.  

Dette kurset passer for alle, som føler at de mangler noe i livet sitt, enten det er kjærlighet, gode relasjoner, riktig jobb, god økonomi, eller god helse. I løpet av kurset skal vi jobbe aktivt med kjærlighet og selvkjærlighet, selvutvikling og ikke minst selvrealisering for å oppnå følelsen av å nå sine mål og og føle seg vellykket, tross mulige begrensninger. Vi skal bruke flere verktøy og teknikker, bl.a. Numerologi, meditasjon, mindfulness, positiv psykologi osv. 

En del av kurset holdes av min gode venn Nina Torp. Hun fokuserer på hvordan bruke intuisjonen for å oppnå ditt fulle potensiale og bli den du er ment å være. Hun kaller det å «snu tenken» For å utvikle intuisjonen, jobber vi 2 og 2 bl.a. med farger, kort og meditasjoner. Det blir mye kunnskap og humor.
Nina er utdannet sykepleier med ledelse og operasjon som spesialfelt. Sertifisert medium, registrert godkjent healer og coach. Hun sitter som leder i Fagetisk Råd i Det Norske Healerforbundet. Nina er også kunstner, og maler intuitive bilder med encaustic voks og akryl. Hun gir også privatkonsultasjoner i livsveiledning/coaching og healing.  

Kurset holdes 4 dager, 3 timer hver dag, tilsammen 12 timer. Alle kursdeltakere får også en kort personlig numerologisk analyse med veiledning. Etter kurset er det mulighet å bestille ytterlige personlige konsultasjoner.

Kjøp i vår nye nettbutikken elle bestill nederst på denne siden.


3.termin : høsten 2019

Tema for kurset: Veien til lykke

Pris: 1800,-NOK (hotell og flyreise kommer i tillegg)

Når livet bringer med seg mange utfordringer, kan det være vanskelig å føle seg lykkelig og fornøyd. Man kan lett ta på seg rolle som et offer og skli på en vei, som leder ingen sted. Hvordan finne den rette veien til sitt indre styrke, glede og lykke og være vinneren i sitt eget liv...

Positiv psykologi i praksis!

Positiv psykologi er en nyere retning i psykologien, der oppmerksomheten rettes mot psykologisk helse og velvære snarere enn mot psykisk lidelse og behandling.

Begreper som lykke, livskvalitet, mestring og optimisme står sentralt i positiv psykologi. Dette kurset holdes 3 dager i 3 timer, dvs. 9 timer tilsammen.


Flyreise Oslo - Wien og tilbake bestiller alle kursdeltakere selv. (Pris i oktober 2019 ca 1000,- NOK med Norwegian)

Kursdeltakere kan selv velge et hotell i Piestany. Hvis dere ønsker å bo på det samme hotellet hvor vi bor og holder kurs, som vi kan anbefale på det varmeste, her er info:

Pris for en ukers opphold i Hotel Park: 476,- eur.

Kursdeltakere betaler direkte til hotellet og prisen inkluderer overnatting i dobbeltrom, halv pensjon og ikke minst Kurbadpakken. For enkelt rom betaler man et tillegg på 15 eur/natt.

Kurbadpakken inneholder: legekonsultasjon, jacuzzi, basseng, aqua-aerobic og magedans i bassenget, pluss 10 behandlinger på hotellet anbefalt av legen. Det velges fra klassisk massasje, reflexmassasje, Breuss massasje, mjuke tekknikker, ryggskolen, svovelbad, hydromassasje, parafango (gjørme og parafin omslag), oxygenoterapi, magnetoterapi, kryoterapii, ultralydterapi, individuell fysioterapi og elektroterapi. Les mer om Hotel Park her eller se bilder og videoer her.

Elisabeth fra Medium bladet har skrevet et flott artikkel om dette kurset og oppholdet, som du kan lese HER

Hotell og spa

Bestill våre kurs

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.